25 Ekim 2007 Perşembe

Kalemim Var, Öyleyse Sokarım

Sorumsuz sorumlular mı deseydik bu yazının başlığına, yada 300 şehit sonra tek başına iktidar yürüyüşü.
Kandan beslenen mahluklar;
1.Vampir
2.Sülük
3.Kene
4.Uluköşeş

İlk üçünü bilirsiniz, duymuşsunuzdur, biz 4. yü anlatalım;
uluköşeş (ulusalcı köşe eşeği) diğerlerinden farklı olarak kana temas etmez, hatta kandan korkar, fakat orada bir yerlerde kan aktığını bilse coşar, saldırgan olur.
Bu günlerde fazlaca ortaya çıkmalarının sebebini hayvan ve mahlukat bilimciler, ülkeye hakim olan savaş, kin, ölme ve öldürme havası olarak açıklıyorlar. Öyleki en ufak bir imtiyaz kaybolma riskinde göreve çağırdıkları Ordu yu bile sorgular oldular.
Sorguladıkları Ordunun mevcut Hükümetle terörün üzerine gittiklerini bildikleri halde.
Yine bu yaratıklar toplumda öyle bir gerginlik yarattılar ki, insanlar kahvede eliyle iki çay istese linç edilecek hale geldiler. Yolda yürüyüş yapan insanlar arabalara "Dağılın laan, başka sokaktan gidin" dedirten bir ortam yarattılar.
Böyle bir mevzuda Hükümeti ve Orduyu kovalarcasına "O tezkere naylon, kullanamıyorsunuz, hadisenize ne duruyorsunuz" safsatalarıyla galeyana getirip zaiyatı arttıracaklarını düşünmüyorlar. pkk nın Türk Askerinin nereden ve ne zaman geleceğini amerikan uydu ve istihbaratından izlediğini bal gibi de bilen uluköşeşler, buna rağmen Hükümetin ve Ordunun kararlılığını cesaretini sorgulamaya başladılar.
Akşam bir maç oynanıyor, gol olunca gol değil "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" diye bağırıyoruz. Televizyonlarda Türk F16 ve Helikopterlerinden çekilmiş bombalama görüntüleri ve Pilotun "GEBEER Huhahaha" diye bağırmasını bekler olduk.
Sakin olun, sakin, sakin, nefes al, nefes ver, nefes al, nefes ver...
Yine de şahlanıyor aman

Hiç yorum yok: