18 Aralık 2007 Salı

Uzay Yolcuları...


Kendileri gibi düşünmeyenlerle aynı popülasyonda yaşayamayan Bekir Coşkun ve Fazıl Say, rehabilitasyonları için başka bir gezegene nakledilecekleri açıklandı.
Yeni keşfedilen gezegene gidecek olan ikili;
"Orada sadece ikimiz olacağız, bizim gibi düşünmeyen kimse olmayacak, çok heyecan verici, tayyip yok, bülent arınç yok, başörtülü yok ohh bee" diye açıklama yaptılar. Özleyip geri gelmemeleri için bekir coşkuna tayyip posteri, fazıl say a ise bir adet eşarp hediye edildi.

Eski bir siyasetçimize, ikilinin geri gelme ihtimallerini sorduk, el-cevap;
-Hadi ordan, hadi ordan...

11 yorum:

Emir ALP dedi ki...

Süper olmuş, tebrik ediyorum bu düşünceyi...

Adsız dedi ki...

10 9 8
bi dakka bi dakka bende geliyom(emin çölaşan)
7 6 5
beni de alııın (yılmaz özdil)
4 3 2
ben de geliim mi? (ahmet hakan)
1 0 fiyuuuu
çok geç...

diloşhanım dedi ki...

eyvallah emir alp kadeşim,
fakat seni kınıyorum, Fazıl Say rumuzlu yorumumu onaylamamışsın,
bak terkedicem blog camiasını, gidiyorum bak :))

Adsız dedi ki...

Sevigili eminimsi,

Merak ediyorum Bekir Çoşkun'u ne kadar tanıyorsun, kaç kere yazısını okudun da bu derece densiz ve "bu kadar ahmaklık ancak tahsille olur" dedirtecek derecede seviyesiz yorumlarda bulunabiliyorsun. Yoksa aslında kendisi hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan, medyanın dolumuna gelmiş "yet another" şaklanbanlardan biri de sen misin? De ki bana, ben bu adamı yıllardır takip ediyorum, ama şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmadım, tam da bu anı bekliyordum, kısmet, denk düştü.

Fazıl Say hakkındaki yorumların hakkında ise diyecek tek bir sözüm bile yok. Dur tahmin edeyim, Beethoven'ın 9. senfonisinden başka klasik müzik dinlemedin? (Aslında onu da baştan sana oturup hiç dinlemedin ya... Ancak filimlerdeki artalan müziklerinde ne kadar duyduysan...) Hiç Fazıl Say'ın herhangi bir Bach yorumunu dinleme şansın oldu mu? Ya herhangi bir CD'sini alma? Onun hakkında bu kadar saçma konuşurken, bu adamın sanatını diğer piyanistler ile kıyasladın mı? Ya da böyle bir kıyası yapabilecek kadar kendini bilgi sahibi görüyor musun? Git bak bakalım, amazon.com'daki yabancı yorumlarına. Fazıl Say hakkında ne diyorlar.

Allah biliyor ya, Nazım Hikmet yaşasaydı, onun ipini çeken yine ilk sen olurdun.

Anlıyorum ki, kendinin farkında olmadığın bir karakter problemin var. (Günlüğündeki her bir girdiyi hafif.org'a haber olarak düşmen ayrı bir eziklik. O konuya hiç değinmiyorum.) Senden ricam, profesyonel bir yardım alman olacak. Sakinleşip aklını başına toplaman için sana Fazıl Say'dan Bach'ın Goldberg Çeşitlemeleri'ni önerebilirim. Ama bu bir meşeye, çay ikram etmek kadar anlamsız olur.

Adsız dedi ki...

Bekir Coşkun takıntınız etiketlere yansımış. Bir yazı daha yazın da birinci sıraya çıksın...

diloşhanım dedi ki...

Bekir Coşkun u senelerdir okuyorum, muhtemelen sizden daha fazla okuyorum. Aramızdaki fark, ben sadece Bekir Coşkun u değil, her yakadan insanları okuyorum. Ama bu kadar sinirlendiğinize
göre siz sadece Bekir Coşkun ve gibilerini okuyorsunuz. Hatta benim yazılarımı bile tam okumuyorsunuz. Benim Bekir Coşkun u uzaya göndermem sizi neden bu kadar sinirlendiriyor. Bekir Coşkun sinirlenmediği halde. Öyle ki bu yazılardan Bekir Coşkun un haberi var. Diğer çakma haber yaptığım yazarlardan Ahmet Hakan ın da haberi olduğunu biliyorum. Bana gelen mail lerini size gönderirsem "kraldan çok kralcı" hissine kapılabilirsiniz.
"Doğru bildiğin yoldan şaşma, ben eğleniyorum" diyor bir tanesi.
Fazıl Say dan bahsederken kurduğunuz cümleler çok yapmacık kurgusal, sanırım "Bach" yazısını yanlış yazmamak için arama motorlarını bile dolaşmışsınızdır diyecektim ki siz yazmışsınız "amazon.com"
Orhan Pamuk un Nobel'i, "Bu ülkede askerlik yapmam" diyen Fatih Akın ın ayıcıkları ve Fazıl Say hakkında yazılan yabancı yorumlar beni hiç ilgilendirmiyor. Sizi ilgilendirmesi de beni ilgilendirmiyor.
Hayatınızda hiç Sezen Aksu şarkısı oldu mu?
Fazıl Say dediğiniz sanatçı(?)nın "Bu ülkede Sezen Aksu, Orhan Gencebay dinleyen insanlar var " cümlesini unutmadan yazarım onun hakkında.
Nazım Hikmet i pas geçiyorum, şu an tam karşımda ki duvarda duruyor
"Tahir ile Zühre" tablosu.
Benim yazılarım sadece hafif.org da değil daha bir çok portal de yayınlanıyor, artı link verenler vs... Binlerce insan giriyor hafif ve hafif gibilerinden. Bu konuda
eziklik aramak biraz hafif kaçmıyor mu?
Sakinlik ihtiyacı için bilmukabele derim...
Allah bilir, merakla bilgisayar başında vereceğim cevabı beklemişsinizdir.
Şimdi sakinleşin. Farklı düşüncelere, sataştığım adamlar gibi gülün, eğlenin. Olmadı
ekranın sağ üst köşesinde içinde (X) işareti olan kırmızı bir kutucuk var. Hah evet
o düğme basın ona, basamıyorsunuz değil mi, merak ediyorsunuz yazının devamını :)
Sakinleşmek için Aşık Mahsuni Şeriften Çeşmi siyahım ı dinlesem olur mu?
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Bence bekir coşkun bu blog la şöhrete kavuşmuş (en azından reklamını yapıyorsunuz) ben bekir coşkun ismini duydum ama nerede ve ne yazdığını bilmiyordum, fazlaca öğrendim :)

ceoyavuz dedi ki...

Ayy salakça bir yorum ve by isimsiz...
Eminimsi eğer Bekir Çoskun ve kürek arkadaşlarını okumadan nasıl By uzaylı hakkında yazıcak..
Senin By uzaylı ve kürek arkadaşlarını okmadığın o kadar belli ki... Onların yazdıkları gazetelerin hakaret eden manşetlerini hatırlamıyorsun yada eminimsinin yazıları ile o manşetleri kıyaslama becerisine sahip değilsin..

Neyse by isimsiz artık bende blogumda eminimsi'ye link verme kararı aldım hatta haber yapma kararı alıyorum...

diloşhanım dedi ki...

Hoşgeldin aramıza pirireis, senin en azından bir ismin var :)

Adsız dedi ki...

Yazı blogumda : http://www.teknove.com/fazil-say-ve-bekir-coskun-baska-gezegene-naklediliyor/ Takipteyim Eminimsi ;)

Unknown dedi ki...

Süper olmuş ayakta alkışşş (: