8 Ekim 2007 Pazartesi

Bu köyde şerefsizlere kısaca şeref denir olmuş...

Kullanılmak bir kağıt mendil gibi, kullanılırken işe yarama hissini tatmak, sevmek "Aferin" i, tüm bunların sonunda devlet kuracağı ümidiyle yaşamak.

Biz devleti kurduk, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos, 29 Ekim ve İl il kurtuluş günlerini kutlarız, İstanbulun Fethini kutlarız, Malazgirt i kutlarız, Preveze yi kutlarız, kutlarız, kurtlarız.
Sen devletini kurunca neyi kutluyacaksın. 5 Nisan kundakta bebek vurduk, 19 Mayıs ta İlkokul Öğretmeni katlettik, 25 Haziran köyün imamını öldürdük, gece respsiyonu; cemaatten 33 kişi öldürdük, 8 Ekim Doğudan Batıdan 13 Asker i, yüzyüze yemedi, pusu kurduk öldürdük...

Bayrağın haliyle kırmızı olur senin, akıttığın kana binaen, tam orta yerine rulo tuvalet kağıdı, kullanılmaya bu kadar müsait olduğun için, üç katlıdır yumuşaktır, iş gördüğü kıçı acıtmaz, tertemiz yapar, yıkamak bile istemez, mis gibi de kokar. Adamın aklına başka birşey getirir.

Elbette biter ve kullananın elinde kartondan bir silindir kalır. İşte o zaman göreceksin, kaldığın silindir halinle nereye atılacağını.

Pakette senden bir önceki tuvalet kağıdının sonunu seyretmişsindir. Boynu kırılacak kadar ipte sallanırken. Hatırlasana paketten ilk alındığı günü; sildiği kıçla el ele pozlar veriyordular tuvaletteki gizli kameraya, o limonluydu sen çileklisin ne farkeder, amaç kıç silmek, kullanılmak.

Çoğunuz T.C vatandaşıdır üstelik, adım gibi eminim yeşil kartlarınız bile vardır, Diyarbakır'da Diş Hastenesinde özelde bile olmayan lüks ve steril ortamda ağız bakımınızı yaptırıyorsunuzdur. Nitekim ağız bakımı, yaptığınız muamele açısından önemli, diş aralarında kalan dışkılar zamanla asit etkisiyle yara yapar, koku yapar.

Hala anlıyamadın, yalattıran kıç artık o ağızdan sıkılacak ve başkasına yalattıracak. Önceden yalattırdığını da ağzı kokar bir vaziyette kireçleyip gömecek.

Yok ben halimden memnunum, güzel güzel geçinip gidiyorum. Kıçını yaladığım da, arkadan vurduğum da bana bakıyor. Eğer kıç yalamazsam, hem yalamayı bıraktığım kıç beni beslemez, hem de hainlik yaptığım devlet, hainliği bırakayım diye bana yardım etmez diyorsan sende haklısın.

Kabahat, ismine çene yormamak için kısaca şeref diyenlerde, Halbuki senin adın şeddeli şerrefsiz...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

lanet olsun onlara ki, ekmek yedikleri tasa ....yorlar

Adsız dedi ki...

elinize sağlık