21 Ekim 2007 Pazar

KANLI OY PUSULASI

Hakkari de şehitler verilirken Referandum yapılır mı?
Lanet saldırıları bile siyaset malzemesi yapan güruh, belki de dünyanın başka bir yerin de yoktur. Yarın gazetelerde ki köşe eşeklerini okuyacaksınız;

- Kanlı EVET
- Mehmet 20 sinde idi, Askerliğini tecil etseydi HAYIR diyecekti, diyemedi...
- Al sana Referandum...
- Referandum Sonuçları: 15 Şehit, 16 yaralı, 13 kayıp
- Kına yak Başbakan...

Aynen böyle yazacaklar sevgili köşe eşeklerimiz.
Benim aklıma Referandum Akşamında yapılan bu olayın köşe eşeklerinin komplosu olup olmadığı bile gelir. Kusura bakmayın.

Biz gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeni hileleri, hokkabazlıkları engelleyecek bir referandumu oylarken, yapılan şerefsizliklerin üzerine halkın seçimini askıya alalım. Başka zaman bakarız, şimdi şehit üzerinden nasıl hükümet zor durumda bırakılır ona bakalım.

Artık, bu kadar basit ve toplu bir şekilde ölen askerler için Ordumuzu sorgulama zamanı gelmiştir. Nasıl Tren raydan çıkınca Ulaştırma Bakanının , Faili meçhul bir cinayet çözülemediği zaman İçişleri Bakanının kellesini istiyorsanız, Askeri Bürokrasiyi de irdeleme vakti gelmiştir, hatta geçmiştir.

Şimdi bazılarınız böyle bir günde o bu suçlanır mı , birlik beraberlik safsatalarına dalıp gidecektir. Olmuyor işte, sonuç vermiyor. Biz zaten biriz. İçimizde ki azınlıklar çok bağırıyor, çoğunluğumuzu unutuyoruz hatta çoğunluk olduğumuz için utanıyoruz.

Bırakalım Otobüsler çalışmasın, Uçaklar kalkmasın, Hastanelerde ameliyatlar yapılmasın, hasta kabul edilmesin, fırınlar ekmek çıkarmasın...
Şehit edilen Askerler üzerinden yapılan siyasetle Referandum da iptal edilsin. Hatta HAYIR oyu çıkarsa kabul edilsin, EVET çıkarsa; Şehitlerimiz var, iptal edilsin...

6 yorum:

Karacaddy dedi ki...

Bu yorumumu da onaylamazsın biliyorum ama yine de yazacağım. Sen sabahın köründe bu haberleri almışken güle oynaya içinde bin pisliğin entirkayı döndürdükleri metni oylamaya gideceksin; sonra da medya ajite ediyor diyeceksin. Açık konuş eminemsi açıkca destekliyorum pkk yı de, açıkca destekliyorum bu ülkenin yokedilmesini ve bölünmesini de.

Adsız dedi ki...

vatan sağ olsun

Karacaddy dedi ki...

Gene kelimelerin arkasına saklanıyorsun...

Bozok dedi ki...

Bu yorumun yayınlayıp yayınlanmaması önemli değil.Ama haksızlık karşısında susanın dilsiz şeyten olduğunu biliyorum ve eminimsi denen şahısn yazısını görüp susmak istemiyorum. Ortada bir referandum var. Sen eminimsi, önce neyi oyladığını biliyor musun?Cumhurbaşkanının 5 yılda bir halk tarafından seçilmesinden ne bekliyorsun? Sen daha iyi mi seçeceksin? İlindeki milletvekillerini düzgün seçtin mi? Seçtiysen onlar senin için iyiyi bulamıyor mu? Seçemediysen Türkiye için en iyi bir kişiyi nasıl bulacaksın?
İkinci husus
Sen kimsin ki şehitleri kendi bayağı yazında kullanıyorsun? Siyuaset malzemesi yapıyorsun bile diyemiyorum. Sende siyaset yapacak temel yok.Sus...Halkın ne için yapıldığını bile tam bilmediği bir referanduma şehitleri alet etme.

diloşhanım dedi ki...

Başka bir yazıyı mı okuyup bu yorumları yapıyorsunuz, biri pkk lı yaptı, biri halk anlamaz başkası seçsin diyor. yazıyı ve yazdığınız yorumları tekrar okurmusunuz Allah aşkına...

Adsız dedi ki...

bozok bizzat da üye olmuş. halbuki diğer seçeneğine tıklayıp üyelik safsatasıyla uğraşmasına gerek kalmazdı. diğer arkadaşta üyelik bilgilerini saklamış. çok gizemli yaratık.
bir; burası youtube değil ağzınız çıktığı gibi zırvalayamazsınız.
iki; düşüncelere saygı duymayı bilmiyorsanız sittir olup gitmeyi bilmelisiniz.
üç; ektikleriniz halice gitsin, hele bir şeyler üretin ortaya koyun ondan sonra zırvalayın, bizzat ben saygı duyacağım