3 Ocak 2008 Perşembe

Kral Koala Federasyonu

Ormanififa diyarında küçük bir orman ve bu ormanın liderliğini uzunca bir süredir yapan koala haluk yaşarmış. Koala haluk, yenen her çeşit halta, yapılan türlü eyyamcılığa, hakkında 20 (yazıyla yirmi) küsür davaya (bunların arasında, başka ormanlara yapılan piknik ziyaretlerinin masraflarına, koala akrabalarının masraflarını eklemek te var) ve bütün bu yanlışlardan sonra yapılan istifa çağrılarına rağmen yapıştığı tff ağacını bırakmazmış.
Orman nüfusunun yarısıyla işbaşına gelen siyasi güç dahi, dünyaya rezil olacağız bahanesi ile koala haluk a müdahele etmezmiş. Gel zaman git zaman buldukları güzel bir formülle, çıkarılan yeni yasaya bir ay içerisinde yönetimini genel kurula çağırma şartı ekleyerek kaola haluk u sıkıştırdıklarını düşünmüşler.
Koala haluk ağlamış sızlamış, ormanlar kralı blatter in kendisine mektup yazdığını “yumul ağaca biz senin tam arkandayız” dediğini millete anlatmaya çalışmış. Fakat aynı blatterin, çıkarılan yasaya istediğimizden bile daha iyi oldu dediğini duymamazlıktan gelirmiş.

Arkadaşlar, masalın devamı aşşağı yukarı belli, aslında bu yazıyı yazmaya bile gerek yoktu,
Nitekim Haluk Ulusoy un ne yapıp edip orada kalacağını tahmin edebiliyoruz.
Haluk Ulusoy la ilgili anlatılan bir masal da “Bir varmış bir yokmuş” diyebilecek miyiz acaba ?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu mafya görüntülü federasyona DEVLETİN de gücü yetmazde vah Türkiyem vah.